sunnuntai 2. elokuuta 2020

Osaamisen tuotteistaminen ja markkinointi

TEHDYT ASIAKASTYÖT


Seuraavassa luettelo tekemistäni asiakastöistä ja linkit niistä kertoviin blogi postauksiin. 
Asiakastyöt ovat olleet erilaisia ja jokainen asiakastyö on opettanut jotain uutta. Niitä on ollut mukava tehdä ja toivon todella, että saamme jatkossakin yhtä monipuolisesti kaikenlaisia asiakastöitä.

Tekijänoikeus diplomi

Olen suorittanut Copyraittilan diplomin tekijänoikeuksista, seuraavassa kuva diplomista.

Google Garage / Digimarkkinoinnin perusteet

Google Garagen digimarkkinoinnin perusteet osiosta olen suorittanut kaiken muun paitsi loppu kokeen.
Olen sen tehnyt kolme kertaa mutta aina on ollut muutama vastaus liikaa väärin, eli alla näyttökuva suortuksesta, josta on suoritettu 99% (loppukoe puuttuu...).


Oma Osaaminen

Meillä on Tean kanssa yhteinen Instagram tili, joka on meillä "yritystilinä". Tilin nimi on Visualistit.tea.milla. Alla muutama kuvakaappaus Instagram sivuiltamme.Sometilien joukkoon meille mahtuu myös yhteinen Facebook tili VisualTM.
Seuraavassa kuvakaappaus Facebook tilistä.Sometilien lisäksi meillä on toki myös yhteiset verkkosivut VisualTM.
Alla kuvakaappaus verkkosivuistamme ja edellä linkki sivuille.
Verkostoituminen

Olemme olleet Yritys Salon järjestämillä verkostoitumista yrittäjille illoissa, siellä olemme jutelleet ihmisille ja kertoneet palveluistamme. Näissä tilaisuuksissa se on ollut helppoa, koska tilaisuudet on järjestetty juuri verkostoitimista varten.

Olemme kyllä suunnitelleet, että osallistumme muihinkin tapahtumiin, joissa on mahdollista verkostoitua. Tämä korona aika on vain omalta osaltaan vähän jarruttanut tätä ajatusta, koska tilaisuuksia ei ole oikein nyt järjestetty.

Oman osaamisen markkinointi

Omaa osaamista markkinoimme sillä, että tuomme keskusteluissa ilmi mitä me teemme, eli puskaradio on mielestäni yksi parhaista keinoista markkinoida omaa osaamistaan. Nykyään on kyllä sosiaalinen media alkanut vahvasti kilpailemaan puskaradion kanssa. Sosiaaliseen mediaan voi laittaa omia työnäytteitä helposti, mikä jo itsessään markkinoi omaa osamistamme.
Me siis markkinoimme osaamistamme omien verkkosivujen ja puskaradion ohella myös sosiaalisessa mediassa (Instagram ja Facebook). Meillä on molemmilla jo oma LinkedIn profiili ja nyt olisi tarkoitus luoda VisualTM: lle myös oma profiili. Olemme tehneet myös yhteisen portfolion videon muodossa.
- Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti