maanantai 19. elokuuta 2019

ASIAKASTYÖN VALMISTAMISEN VAIHEET | VISUAALINEN MYYNTITYÖ

Koulu pyörähti taas käyntiin kesäloman jälkeen. Olikin kyllä jo mukavaa palata normaaliin arkeen.

ASIAKASTYÖ

Saimme onneksemme jo heti ensimmäisenä päivänä oikein mielenkiintoisen asiakastyön.
Suunnittelemme asiakkaalle messuosaston Lokakuussa pidettäviin vauriokorjausEXPO messuihin.

Asiakkaan saimme opettajamme kautta. Asiakas oli siis ottanut yhteyttä kouluumme ja kysellyt mahdollisuutta messuosaston suunnitteluun kolumme kautta asiakastyönä. Opettajamme antoi meille asiakkaan yhteystiedot ja soitimme hänelle ja sovimme tapaamisen.

Asiakastapaamisen jälkeen lähetimme hänelle tarjouksen suunnittelusta ja kun asiakas oli tarjouksen hyväksynyt aloimme tekemään ensimmäistä luonnosta.

Seuraavan päivän käytimme soitteluun ja luonnoksen tekemiseen. Eli soittelimme moneen paikkaan ja kysyimme tarjouksia messumatoista, messuosaston seinistä, sekä muista messuosastolle suunnitelluista asioista.

Tarjoukset saatuamme teimme niistä yhteenvedon. Lopuksi teimme illstraattorilla luonnoksen messuosastosta. 

Asiakkaalle lähetimme tarjouksista saadun yhteenvedon ja luonnokset. Olemme myös tehneet Pinterest taulun jossa on mietitty osaston ulkoasua ja haettu siihen siis ideoita Pinterestistä.

Nyt olemme siinä tilanteessa että odotamme asiakkaalta vastausta ensimmäiseen luonnokseen, eli sovimme asiakkaan kanssa että ensimmäinen luonnos on hyvin pelkistetty ja hän katsoo sen läpi, lähettää meille tiedon mitä haluaa muuttaa ja sen jälkeen teemme 3D mallinnoskuvat hänelle ja muokkaamme niiitä hänen toiveiden mukaan.



Messuosaston seinä 2x7 m


Messuosaston seinä 2x9 m


Messusaston pohjakuva ( Illustraattorilla tehty ensimmäinen versio )


Kun olimme lähettäneet nämä luonnokset, asiakas kertoi minkälaisia muutoksia hän haluaa ja niiden pohjalta teimme uudet luonnokset. Ne me teimme sketchup:lla.



Tässä 3D mallinnoskuvat messuosastosta.

Tässä 3D mallinnoksessa osa messuseinästä on korvattu yrityksen pakettiautolla (jossa on yrityksen logot).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti