tiistai 14. elokuuta 2018

AIKUISENA OPISKELEMASSA UUTTA AMMATTIA

Moikka

Aloitin opinnot visualistiksi Salon Seudun Ammattiopistossa.
Tänään on opintojeni toinen päivä, kaikki on vielä ehkä hivenen sekavaa, mutta alkaa kyllä jo pikkuhiljaa muodostua ajatus siitä mitä tämä opiskelu tänäpäivänä tarkoittaa, onhan edellisistä kunnon opinnoistani jo yli 20 vuotta aikaa.
Kaikki opiskelun suhteen on muuttunut, en osaa edes sanoa mikä, koska oikeasti kaikki.
Suurin yllätys itselleni on se että jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma opintopolku. Eli jos olet jotain jo suorittanut hyppäät sen yli ja parhaassa tapauksessa jopa valmistut aikaisemmin. Tämä vinkkinä jo aikuisikään ehtineille jotka miettivät alan vaihtoa tai syventäviä opintoja omalle alalle, monella on kertynyt jo työkokemusta ja muita opintoja joista saattaa olla apua.
No nyt on toinen päivä koulussa ja kyllä on kivaa 😁 Suurin pelko siitä että olen liian vanha aloittamaan aivan uuden alan opiskelut on hävinnyt kokonaan.
Meillä on täällä super ihania ihmisiä enkä ole kyllä ollenkaan joutunut miettimään omaa ikääni tai tuntenut itseäni ulkopuoliseksi.
( nimimerkillä: hirvittävä ikäkriisi😔 )
Halusin ehkä vain tuoda ilmi että mielestäni koskaan ei ole liian vanha aloittamaan jotakin uutta, koska uskon että monet ikäiseni ovat varmasti asian kanssa painineet ( nainen 40v )
Nyt pitää jatkaa blogin pitämisen harjoituksia, palataan taas myöhemmin.

Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti