sunnuntai 27. lokakuuta 2019

KIRJAPAINO LIGHTPERSS, MOTONET JA IKEA

Olimme opintomatkalla Kaarinan kirjapaino Lightperssissä, Motonetissa ja Ikeassa.
Matka oli erittäin kiva ja mielenkiintoinen.

KIRJAPAINO LIGHTPRESS KAARINASSA


Saimme tutustua kirjapainon toimintaan ja samalla saimme paljon uusia ideoita esimerkiksi siihen minkälaisia vaihtoehtoja ja ideoita voi asiakkaalle ehdottaa painotöissä. Kyllä oli tullut paljon uutta ja kivaa mahdollisuutta painattaa erilaisia asioita ja erilaisille materiaaleille.

 
Kirjapaino Lightpress kaarinassa.

Kirjapaino Lightpress suurkuvatulostin.


MOTONET


Motonetissa pääsimme mukavalle kierrokselle Turun Motonetin myymälään heidän visualistien kanssa. Saimme kuulla kattavan kerronnan siitä miksi juuri mikäkin on tietyssä paikassa ja mitä asioita he huomioivat ja pitävät tärkeinä myymälän visuaalisen ilmeen ja myyvyyden kannalta.
Myymälä kierroksen jälkeen pääsimme tapaamaan vielä heidän pakkaus suunnittelijaa, joka on valistunut koulustamme visualistiksi joitain vuosia sitten. Erittäin mielenkiintoinen vierailu Motonetissa, kiitos vielä siitä, ihan mahtavaa.

Turun Motonetin varaosatiski.

Yleiskuvaa Turun Motonetista.


IKEA, RAISIO

Opintomatkan lopuksi vierailimme vielä Raision Ikeassa. Siellä saimme opastetun kierroksen myymälään ja samalla oppaamme kertoi meille Ikean visuaalisesta ilmeestä, miten sitä haetaan ja mikä siinä on heille tärkeää. 

Ikea Raision ideaa makuuhuone sisustukseen.

Yksi alue Ikeasta ja lisämyynti tuotteista, kaikki kuuluvat jollain tavalla yhteen tässä kokonaisuudessa.

-Milla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti