tiistai 21. toukokuuta 2019

MARIMEKON MUOTINÄYTÖS 2019 | HELSINKIPÄIVÄ 17.5.2019

Olimme katsomassa Marimekon muotinäytöksen Esplanadin puistossa. Keli sattui sopivasti olemaan mitä ihanin ulkoilmanäytökseen, lämmintä noin 24 C ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.

Helsinkipäivän aloitimme Tean kanssa harhailemalla vähän Helsingissä, onhan se selvää kun täältä maalta ajelee kaupunkiin niin muutama harha-ajo on pakko tehdä ennen oikean osoitteen löytymistä. No sainpahan harjoitella Hesassa ajoa😁 kun lopulta saimme auton parkkiin oikeaan halliin pääsimme nauttimaan ihanan rauhallisen kahvihetken Espresso Housessa ennen Marimekon muotinäytöksen alkua.

Espresso House, Helsinki.

Kahvihetken jälkeen menimme Esplanadin puistoon odottelemaan jännittyneenä näytöksen alkua.

Marimekon muotinäytöksen lava Esplanadin puistossa 2019.

Muotinäytös oli hieno, upeiden vaatteiden lisäksi oli hienoja esiintyjiä, jotka saapuivat laulaen lavalle
mallien kanssa.

Mallina esityksessä oli mm. Enni Koistinen ( Musla ), Enni on graaffinen suunnittelija, josta tulee omien sanojensa mukaan jonakin päivänä vielä kylpylän omistaja.

Stylistinä toimi Minttu Vesala. Minttu on aloittanut uransa noin 20 vuotta sitten ja ollut tuolloin Suomen ensimmäinen stylisti. Nykyään Minttu tekee lähes kaikkea muotiin liittyvää... stailaa näytöksiä, tekee mainos ja muotikuvauksia, hän pitää luentoja sekä toimii pr-tehtävissä.

Juontajan työt tyylikkäästi hoiti iloinen ja rempseä Maria Veitola. Maria on radio- ja televisotoimittaja, käsikirjoittaja ja talk show-emäntä.

Esiintyjänä nähtiin D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. Suomiräppi bändi on noussut otsikoihin sillä että he ovat räppääviä naisia, ja naisiahan ei tämän genren alueella ainakaan suomessa ole paljoa nähty... D.R.E.A.M kaksikkoon kuuluu Taika Mannila sekä Lina Schiffer.

Seuraavassa kuvakollaasi näytöksestä, kuvat ovat vähän huonoja, koska olimme aika kaukana josta oli vaikea saada hyviä kuvia.

Marimekon kesän 2019 muotinäytös Esplanadin puistossa.

Muotinäytöksen loputtua saimme tehtäväksemme kierrellä muutamassa Helsinkiläisessä kivijalkaliikkeessä tutkimassa kauppojen esillepanoja. Me kävimme Tean kanssa viidessä liikkeessä, jotka olivat Marimekko, Iittala, Kalevalakoru, Kauniste shop sekä Minna Parikka. Nämä kaikki liikkeet olivat aivan siinä Espan puiston kulmilla. 

Seuraavassa kuvakollaaseja näiden liikkeiden esillepanoista. Kaikkia yhdisti mielestäni tyylikkyys, " vähemmän on enemmän " periaatteella tehdyt kauniit esillepanot, eli mikään ei ollut tunkkaista ja täyteen ahdettua, vaan kaikki oli ilmavaa ja heti näki yhdellä silmäyksellä mitä oli tarjolla.

Marimekon esillepanoja.

 Minna Parikan kauniita kenkiä kauniisti esillä.

Minna Parikan upea näyteikkuna ja lastenkenkä mallistoa.

 Kauniste Shop oli minulle uusi tuttavuus, mutta voi miten ihania tuotteita he myivät😍

Kauniste shopin näyttävää esillepanoa.

 Iittalan taidonnäytettä esillepanoissa. Näyttävää ja arvokkaan tuntusita.

Iittala jatkuu vielä tässä kuvassa, kuvat eivät aivan anna kaikkea mitä paikanpäällä voi aistia.

Ja viimeisenä vaan ei tosiaan vähäisimpänä Kalevala Koru. Liike oli aivan upea ja mitä pidemmälle käveli liikkeseen sen näyttävämmäksi esillepano kävi.

 Kaleva Korun liike Espan vieressä.

Kalevala koru liikkeen takaosa oli aivan upea, keskimmäisessä kuvassa takaosan keskiosa😊

Päivä päättyi hyvin ja löysimme jo ensi yrittämällä ulos keskustasta. Joten mahtava reissu taas kerran Suomen kauniiseen pääkaupunkiin, jossa ihan liian harvoin tulee vierailtua😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti