maanantai 29. huhtikuuta 2019

WEECOS VERKKOKAUPPA | TANKAY VAATEKUVAUKSET

Olemme Tea, Suzanne ja minä kuvanneet Tankay:n vaatteita Weecos verkkokauppaan.

Tea, Suzanne ja minä

Kuvaus kohteeksi olemme kokeilleet vaikka mitä paikkoja, ulkona, sisällä, koulumme kuvaus huoneessa ja luokkamme eri sopukoissa aina sisustuspuolen luokkia ja ruokalaa myöten.
Alkuun pääseminen on kestänyt aika kauan, ehkä juuri siksi että meillä ei ole ollut tarpeeksi selkeää kuvaa missä kuvat otetaan. Kuvien tulee olla tietynlaisia verkkokaupan puolesta johon kuvat tulevat ja tämä asettaa tiettyjä rajoitteita kuvauspaikan suhteen.


Kuvausseinä, jota ei lopulta käytetty koska siinä näkyy saumat.


Kuvausseinä + "malli" ja paperilla ISO ja F arvot merkattuna.

Testi kuvausta, otimme kuvia erilaisilla ISO ja F arvoilla ja testailimme mitkä arvot ovat parhaat meidän kuvauksiin. Tämä kuvausseinä oli siinä mielessä huono koska kuvaa piti rajata aika paljon että sai " sarana kohdat " poistettua kuvasta. Kuvausseinä on vielä tässä kuvassa vaalean punainen, mutta jos tulemme käyttämään tätä seinää lopullisissa kuvissa maalaamme seinän valkoiseksi.
Lattia piti myös saada peittoon ja kuvia otettaessa peitimme lattian valkoisilla kapa levyillä, mutta sekin on huono, siinä mielessä että lattian ja taustan väliin jää raja, eli tämäkin on asia joka pitää saada toimimaan ennen lopullisia kuvia. Eli taustaan pitää saada ehkä valkoinen paperi tai kangas.

Otimme ensin ulkona muutamasta vaatteesta testi kuvat...

 " Shortsi puku " Ulkona otettu testikuva.

Lyhyt hame. Ulkona otettu testikuva.

Nämä kuvat ovat huonoja, ensinnäkin ne ovat aivan vinossa, mutta niissä on myös huono valaistus.
Valaistus olikin iso syy siihen miksi siirryimme kuvaamaan sisälle. Meillä on yhteensä seitsemän vaatetta ja viisi huivia, jotka kuvaamme. Kaikissa pitäisi olla sama valaistus, eikä kuvissa saa näkyä varjoja. Ulkona kuvatessa valaistus ei koskaan pysy samanlaisena joten teimme sisälle kuvauspaikan jota voimme maalata ja kunnostaa ja asensimme kuvaus valot, nyt meillä oli kaksi valoa, mutta tarvitsemme vielä kolmannen, joka valaisee myös alaosaa, joka jäi nyt aika tummaksi yläosaan nähden...

Testi kuvausta ketun kanssa. Testataan valaistusta ja kameran arvoja.

Tämä kuvauspaikkakin vaihtui toiseen. Nyt maalataan uutta kuvausseinää ja lattialle tulee myös vanerilevy joka maalataan samalla sävyllä ( paperin valkoinen ) kuin kuvausseinä.

Tankay product only ja syvätyt kuvat

Product only, mallikuva joka lähetettiin asiakkaalle.

Syvätty, mallikuva joka lähetettiin asiakkaalle.

Eli nyt jatkamme kuvausjärjestelyjen tekemistä maalaamalla ja ottamalla testikuvia että saadaan valaistus sopivaksi tähän uuteen kuvauspaikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti