maanantai 1. lokakuuta 2018

Asiakastyö, esillepano, Muurlan myymälä

Saimme tehtäväksi hankkia jokainen tiimi itsellemme asiakkaan ja suunnitella tälle asiakkaalle näyteikkunan tai esillepanopöydän.
Meidän tiimiin kuului Essi, Jenna ja minä. Meitä kaikkia kiinnostaa sisustus joten ajattelimme että yritämme saada asiakkaan jolle voisimme suunnitella sisustukseen liittyvän esillepanon tai näyteikkunan.
Pyörittelimme tiimissämme vaihtoehtoja ja selkeäksi voittajaksi nousi Muurlan lasi.
Niimpä hurautimme Muurlaan ja rohkeasti lähdimme kysymään josko olisi mahdollista tulle heille tekemään esillepano. Saimmekin tähän luvan samantien ja aloimme keskustella Muurlan oman visualistin Leenan kanssa vähän käytännön asioista, eli alkuun Leena kertoi meille että saamme tehdä esillepanon heidän Poro sarjaan liittyen. Tämä Poro sarja oli esillä yhdessä pöydässä, mutta me saisimme käyttöömme kaksi esillepano pöytää ja niihin tulisi laittaa sarja näyttävästi esille.
Alkuun lähdimme mittaamalla pöydät ja ottamalla muutenkin mittoja kaikesta mahdollisesta, esillepano pöytään tulee kaikenlaisia korokkeita, koreja ym. joiden mitat pitää tietää. Lisäksi keskustelimme Leenan kanssa siitä mitä muita toiveita asiakkkaalla on esillepanon suhteen ja minkälaista muuta rekvisiittaa saisimme käyttöömme.

Lähtötilanne oli tämä:

Ja tässä lopputulos...

Tässä välissä olimme piirtäneet luonnoksia sekä yhden pakopisteen kuvat ja lähetimme niitä hyväksyttäväksi Leenalle, kun saimme hyväksyvän päätöksen hurautimme taas paikan päälle ja teimme tämän esillepanopöydän.
Laitan tähän vielä kuvan moodboardistani, jolla lähdin ideoimaan tätä esillepanoa.


Minulle kävi vaan niin että mursin jalkani tässä välissä ja niimpä Essi ja Jenna joutuivat tekemään esillepanon kahdestaan. Hieno pöytä tuli, kiitos tytöt 😁 

Tämä oli kyllä kiva projekti, siihen asti kun pystyin itse olemaan mukana😆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti